Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartfalen.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartfalen.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

louise koning

Geschreven op: Woensdag 12 Juni 2013 om 13:24
Ongepast of beledigend?

hartfalen komt aan mijn vaders kant voor heb mijn paps voor me ogen zien overlijden hij was 72
hoewel mijn mams op 51 jarige leeftijd ook aan een hartstilstand is overleden ik ben nu 51 heb diabete,s en kreeg 2 maanden geleden last van spelden prikken op me borst en tintelingen in me linkerarm gaf carpaal tunnel syndroom de schuld hiervan toch stuurde me huisarts me door voor hartfilmpje om me gerust te stellen en ja kreeg klap in me gezicht was niet goed kreeg inspannings test en dat was ook niet goed cardioloog wilde een echo van het hart
en daar beleek uit dat mijn hart wel goed knijpt maar niet goed zuigt
dus werd er scans aangevraagd van me hart moest 2 dagen naar het ziekenhuis dag 1 inspannings scann dag 2 ontspannings scann moet nu op uitslag wachten woensdag 19 juni bij de cardioloog maak me grote zorgen en hoop dat er wat aan te doen is
heb een zoon met verstandelijk handicap thuis 18 jaar met een verstands vermogen van een kind van 8
die jongen heeft me nog hard nodig
groetjes louise 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mar op Maandag 24 Juni 2013 om 21:30 Ongepaste reactie?

Hallo Louise, je hebt inmiddels de uitslag neem ik aan. Valt het je mee, of juist tegen?


Geschreven door: Riekie op Maandag 26 December 2016 om 18:49 Ongepaste reactie?

Ik heb op mn 46 hartfalen gekregen ..waarschijnlijk Door een virus nu heb ik een erfelijkheidsonderzoek test laten doen ..En daar kwam uit dat op mn dan 2 hart gerelateerde Gens gevonden waren ...mn moeder is ook op 68 jarige leeftijd overleden ...was hartpatiŽnt ..en na een hartcatheterisatie..kreeg ze een dottering ..en een paar dagen later in haar slaap overleden ...r


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartfalen.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)