Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartfalen.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartfalen.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Devany Buning

Geschreven op: Donderdag 5 Oktober 2017 om 21:21
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,


Ik ben Devany en ben laatste jaars hbo-v student op een cardiologie afdeling in het ziekenhuis. Als eindproduct schrijf ik momenteel een artikel dat zich richt op patiŽnten met hartfalen boven de 65 jaar. Ik richt het artikel op het toepassen van motiverende gespreksvoering (door verpleegkundigen) om leefstijladviezen op te volgen.


Om mijn artikel EBP te maken, zou ik ook heel graag de patiŽntencategorie (mensen 65+ met hartfalen) betrekken in dit onderzoek. Ik vind de ervaringen van patiŽnten namelijk hťťl belangrijk!


Graag ontvang ik een privťberichtje (facebook) indien ik u een aantal vragen mag stellen.


Met vriendelijke groet,
Devany
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartfalen.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)