Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartfalen.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartfalen.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Liesbet

Geschreven op: Woensdag 4 April 2018 om 11:39
Ongepast of beledigend?

Hallo iedereen,

ik heet Liesbet, ik ben verpleegkundige en studeer verder voor Master in het management en beleid van de gezondheidszorg. Voor mijn thesis doe ik onderzoek naar de opstart voor een geÔntegreerd programma (integrated care) voor personen met hartfalen en hun omgeving. Kort samengevat wil dit programma zich meer richten op de patiŽnt en zijn omgeving en een betere zorgverlening doorheen het hele ziekteproces geven.

Ik ben opzoek naar patiŽnten en hun nauwe omgeving die mij hun ervaringen willen delen. Zoals knelpunten en pluspunten in de behandeling die je ervaart bijvoorbeeld.

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en neem deze mee in mijn onderzoek in de hoop jullie ziekteproces te kunnen verbeteren. Het hoeft niet uitgebreid te zijn smiley

Jullie kunnen altijd hieronder reageren of mailen naar Liesbet.Delforge@ugent.be

Alvast bedankt,
groetjes Liesbet 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartfalen.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)