Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartfalen.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartfalen.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Roxanne

Geschreven op: Donderdag 27 September 2018 om 14:41
Ongepast of beledigend?

Beste respondenten,

Voor mijn opleiding HBO-verpleegkunde op de Hogeschool Utrecht moet ik een scriptie schrijven.

Ik doe onderzoek naar het gebruik van e-health bij mensen met chronisch hartfalen. E-health is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid. Bent u hartfalenpatiŽnt en maakt u gebruik van een vorm van e-health (telemonitor)? Helpt u mij dan om mij onderzoek te kunnen voortzetten, door het invullen van deze enquÍte (zie link). Het invullen van de enquÍte duur maar 3 minuutjes.

Hierbij de link: https://www.enquetesmaken.com/s/b91b71e

De enquÍte is geheel anoniem. Ik ga zorgvuldig om met uw gegevens en verspreid deze niet naar derden.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Groet,

Roxanne, Student verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartfalen.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)