Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hartfalen.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hartfalen.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

V2

Geschreven op: Dinsdag 7 Mei 2019 om 22:55
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal, ik ben 44 en heb al 10 jaar verschillende klachten dat men toeschreef aan depressie. Vorige herfst kwam ik echter te weten dat ik ten gevolge van een aangeboren hartafwijking aan ernstig hartfalen lijd. Een CRT-D inplanting gaf enige verbetering maar niet veel. Het moeilijkst vind ik de aanvaarding van mijn veranderde toekomst. Mijn hoofd had nog zo veel plannen, maar mijn lichaam kan dit niet aan. Hoe hebben jullie lotgenoten dit aanvaard. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Melissa op Vrijdag 10 Mei 2019 om 17:25 Ongepaste reactie?

Hallo V2,

Mag ik vragen met welke klachten je allemaal rondliep en waarom ze dan aan een depressie dachten?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Hartfalen.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)